Luce, Sassari, Italia


For at gjesteomtalene og omtalescorene skal oppleves som relevante for turen din, arkiverer vi omtaler som er eldre enn 36 måneder.

Kun gjester som har booket via Booking.com og har bodd på det aktuelle overnattingsstedet, kan skrive gjesteomtaler. Dette gjør at vi vet at omtalene våre er skrevet av ekte gjester, som deg selv. Hvem er vel bedre til å fortelle andre om den gratis frokosten, den vennlige betjeningen eller det stille rommet enn noen som faktisk har bodd på overnattingsstedet?

Vi vil gjerne at du deler erfaringene dine med oss, både de positive og de negative. Alt vi ber deg om, er at du følger noen få enkle retningslinjer.

 

Omtaler

Vår oppfatning er at innsendte omtaler fra gjester og svar fra overnattingsstedene viser opp et bredt utvalg av meninger og erfaringer, noe som er svært viktig hvis gjestene skal kunne ta velfunderte beslutninger om hvor de vil overnatte.

 

Prinsipper for omtaler

Vi ser på alle bidrag til Booking.com som uttrykk for engasjementet til gjestene og overnattingsstedene våre, og behandler derfor alle bidrag med respekt.

Uansett om kommentarene er positive eller negative, publiseres alle kommentarer i sin helhet og så raskt som mulig, etter at de er funnet å være i henhold til Booking.coms retningslinjer. Vi tilbyr dessuten innsyn når det gjelder statusen på innholdet du har sendt inn.

Når du har sendt inn en gjesteomtale, kan denne endres ved å ta kontakt med Booking.com Kundeservice.

Vi bruker de samme retningslinjene for alt brukergenerert innhold så vel som for overnattingsstedenes svar på dette innholdet.

Vi lar bidragene tale for seg, og kommer ikke til å legge oss opp i hvordan virkeligheten beskrives. Booking.coms rolle er å være en distributør av tilbakemeldinger fra både gjesten og overnattingsstedet.

 

Retningslinjer for omtaler

Disse retningslinjene har som målsetning å sørge for at innholdet på Booking.com er relevant og familievennlig, uten at vi hindrer noen i å uttrykke sterke meninger. Retningslinjene gjelder også uansett hvilke synspunkter kommentaren formidler.

Bidragene skal være reiserelatert. De nyttigste bidragene er de som er grundige og detaljerte og som hjelper andre med å ta bedre avgjørelser. Vennligst unngå personfokuserte, politiske, uetiske eller religionskritiske kommentarer. Markedføringsrelatert innhold vil bli fjernet, og kommentarer om Booking.coms tjenester skal sendes til våre kundeservice-team (Customer Service og Accommodation Service).

Bidragene skal fremstå som passende for et globalt publikum. Vennligst unngå å bruke banning samt forsøk på å skjule banning med kreative skrivemåter uansett språk. Kommentarer og media som omfatter hatefulle ytringer, diskriminerende bemerkninger, trusler, seksuelt eksplisitte bemerkninger, vold og promotering av ulovlig aktivitet tillates ikke.

Alt innhold skal være ekte og unikt for gjesten. Gjesteomtaler har størst effekt når de er ekte og objektive. Bidraget ditt skal være ditt eget. Samarbeidspartnere av Booking.com skal ikke sende inn kommentarer på vegne av gjester eller tilby incentiver i bytte mot gode omtaler. Forsøk på å sabotere poengsnittet til en konkurrent ved å sende inn en negativ omtale vil ikke tolereres.

Respekter andres privatliv. Vi i Booking.com vil gjøre det vi kan for å skjule e-postadresser, telefonnumre, nettadresser, kontoer i sosiale medier og lignende opplysninger.

Meningene som uttrykkes i bidragene tilhører Booking.coms kunder og overnattingssteder og ikke Booking.com selv. Booking.com tar ikke på seg ansvar eller forpliktelser for noen omtaler eller svar på omtaler. Booking.com er en distributør (uten verifiseringsplikt) og ikke en ansvarlig utgiver av disse kommentarene og svarene.

Omtalene sorteres automatisk ut fra datoen på omtalen, i tillegg til andre kriterier. Dette er for å kunne vise deg de mest relevante omtalene, som omtaler på språket ditt, omtaler med kommentarer, og ikke-anonyme omtaler. Det kan i tillegg være mulig å sortere omtaler basert på flere kriterier (som type gjest, antall gjestepoeng osv.).

 

Ansvarsfraskrivelse for oversettelser

Denne tjenesten kan inneholde oversettelser fra Google. Google frasier seg alle garantier knyttet til oversettelsene, både uttrykt og underforstått, inkludert eventuelle garantier for nøyaktighet, pålitelighet og eventuelle underforståtte garantier for salgbarhet, egnethet for et bestemt formål og brudd på opphavsrett.

Source

“https://www.bing.com/aclick?ld=e8NxgdVknX9HRUZ8Z4GLD2uDVUCUyjRZC0cf26bP-xaju9EnOtNmfbPk-ynVhYCyv8eyfkGgdaYij41jB-0AUviU43YTziOIKDPS63qMDXpKKs4fG2FTJoqu3y77dML8XOfxtCF3sVOJPgP1fIuOFqcqEDtvk3irjejoNDISv0HWzCfZd1&u=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&rlid=34d621a97e3b1c88bb91406bd32b3e81″
<a href=”https://www.bing.com/aclick?ld=e8NxgdVknX9HRUZ8Z4GLD2uDVUCUyjRZC0cf26bP-xaju9EnOtNmfbPk-ynVhYCyv8eyfkGgdaYij41jB-0AUviU43YTziOIKDPS63qMDXpKKs4fG2FTJoqu3y77dML8XOfxtCF3sVOJPgP1fIuOFqcqEDtvk3irjejoNDISv0HWzCfZd1&u=aHR0cCUzYSUyZiUyZnd3dy5ib29raW5nLmNvbSUyZmhvdGVsJTJmaXQlMmZsdWNlLXNhc3Nhcmkubm8uaHRtbCUzZmFpZCUzZDM1MjA3MCUyNmxhYmVsJTNkbXNuLVdTanJLeUpQX3FhWUdHN2Vkb3VSVnctMTU3ODgyNDU1NzElM2F0aWt3ZC0xMzgxNzc0NTkzMTIlM2Fsb2MtMjI0JTNhbmVvJTNhbXRwJTNhbHAyMjQlM2FkZWMlM2Fxc2IlMjUyNmIlMjUyMGx1Y2UlMjUyMHNhc3NhcmklMjZ1dG1fY2FtcGFpZ24lM2RIb3RlbCUyNTIwLSUyNTIwSXRhbHklMjZ1dG1fbWVkaXVtJTNkY3BjJTI2dXRtX3NvdXJjZSUzZGJpbmclMjZ1dG1fdGVybSUzZFdTanJLeUpQX3FhWUdHN2Vkb3VSVnclMjZtc2Nsa2lkJTNkMzRkNjIxYTk3ZTNiMWM4OGJiOTE0MDZiZDMyYjNlODE&rlid=34d621a97e3b1c88bb91406bd32b3e81″ target=”

Pubblichiamo solo i migliori articoli della rete. Clicca qui per visitare il sito di provenienza. SITE: the best of the best ⭐⭐⭐⭐⭐

La rete Adessonews è un aggregatore di news e replica gli articoli senza fini di lucro ma con finalità di critica, discussione od insegnamento, come previsto dall’art. 70 legge sul diritto d’autore e art. 41 della costituzione Italiana. Al termine di ciascun articolo è indicata la provenienza dell’articolo. Per richiedere la rimozione dell’articolo clicca qui

La rete Adessonews è un aggregatore di news e replica gli articoli senza fini di lucro ma con finalità di critica, discussione od insegnamento,

come previsto dall’art. 70 legge sul diritto d’autore e art. 41 della costituzione Italiana. Al termine di ciascun articolo è indicata la provenienza dell’articolo.

Per richiedere la rimozione dell’articolo clicca qui

 Bed & Breakfast Sassari

Prenota Ora o richiedi informazioni

 

La rete Adessonews è un aggregatore di news e replica gli articoli senza fini di lucro ma con finalità di critica, discussione od insegnamento,

come previsto dall’art. 70 legge sul diritto d’autore e art. 41 della costituzione Italiana. Al termine di ciascun articolo è indicata la provenienza dell’articolo.

Per richiedere la rimozione dell’articolo clicca qui

La rete Adessonews è un aggregatore di news e replica gli articoli senza fini di lucro ma con finalità di critica, discussione od insegnamento,

come previsto dall’art. 70 legge sul diritto d’autore e art. 41 della costituzione Italiana. Al termine di ciascun articolo è indicata la provenienza dell’articolo.

Per richiedere la rimozione dell’articolo clicca qui

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: